18 juli 2007

Jorden vill inte ligga still...

Jag skulle göra ett armband, men på jakt efter den bruna pärlemoblomman jag ville ha till det ramlade jag på jordglobspärlan jag köpte förra sommaren. Blev så sugen på att göra nåt av den istället. Det ser kanske inget ut på bild (i alla fall har ingen kommenterat mina virkflexperiment) men jag tycker det är fint lajv och så är det jättemysigt att göra dem, och det är ju det viktigaste, så håll tillgodo!
Innan den gjorde jag en blå binnikemask som ska skickas till nån som bistått en medmänniska i nöd (med att låna ut en deckare jag inte ville lägga ut inbunden-pris på.) Så här ser den ut (fast jag har klippt lilla flärpen under hjärtat nu) :

1 kommentar:

  1. Å kära hjärtanes! Jag har inte tittat in här sen Gungor och karuseller. Oj vad mycket nytt o fint! Virkningen såg trevligt ut. Själv har jag haft en lång paus, det blev så mcyket just innan lillbutiken öppnade t midsommar. OCh där hade det inte sålts mer än ett par av mina grejer innan vi åkte t Finland. Det tog lite av ivern. Ska se i morron hur det står till.

    SvaraRadera