7 juli 2007

Kopierande är den bästa komplimangen sägs det...

Hej och hå, här är jag! Jag har varit upptagen med irlande och faktiskt då också med pärlor, fast inte som pyssel utan som samtalsämne. Jag har träffat nån som lever på pärlandet! För mig är det ungefär som det skulle vara för andra att se Tupac, Elvis eller varför inte Jesus gåendes på gatan... Här är nåt jag gjorde inspirerad av vad den personen gör (det är helt okej för henne, hon berättade till och med vilken tråd hon använder.)
Är inte så glad åt att det på bilden ser ut som en monstruös spermie, för i verkligheten är det ganska fint. Det är förutom sötvattenspärlor och silkestråd en ljuvlig fluorit som jag fick på affären PST (se tidigare inlägg) för ett tag sen. Ville gärna ha just den stenen med i mitt förstlingsverk, jag älskar blandfärgat och en sten man fått i en affär måste väl vara god energi om nåt!
(Måste öva på att virka tätare och så tänka på att få pärlorna på samma sida tråden, det har jag helt missat här. Sen är verklighetens halsband lila och inte mörkblått och stenen är grönlilagenomskinlig...)

2 kommentarer:

  1. Tänkte på dig när jag såg halsband förra veckan. Virkad med en svart tråd som blänkte som såna där kolstenar som var moderna på mormors tid. Men hon som förevisade dem och jag bestämde oss, i brist på glasögon men med känsel, att det var inte små gnistrande stenar utan själva tråden.

    SvaraRadera
  2. Snyggt! Tycker inte att det gor nogot att parlorna hamnade olika. Det blir ando en regelbundenhet i det. Jag har aldrig anvant silkestrod. Men det ser spannande ut!

    SvaraRadera