20 juli 2007

Och MER binnikemaskar!!

Ni måste vara trötta på dem. Eller Ni säger jag, jag får noll kommentarer just nu, så varför inte strunta i tanken på att nån tittar och eventuellt tycker det är dötrist med samma saker... Antagligen är alla bortresta så ingen tittar, eller kanske det är en endaste som tittar in och den tycker virkade saker är hur läckert som helst? Man vet ju aldrig!

Hursomhelst, en snäll gudmor som varit ack så generös genom åren ska få en liten gengåva på posten om några dagar. Det är dagens post det. Nu var jag vitsig, nu kunde jag gå hem om jag inte var hemma redan. Jag har inte obegränsat med sötvattenspärlor (de ser förresten märkligt skavda ut några av de här...), så snart ska jag börja med annat. Men virkningen kommer jag fortsätta med, det är så skönt i händerna!

Tyckte att halsbandet var lite för långt för att bara hänga rätt ner, så jag gjorde ett hänge till. Fluorit är det, en av mina absoluta favoriter, särskilt när den är tvåfärgad. Den här är från Naturhysteriska Riskmuseet, det är lite kul att den inte kommer från pärlaffär. Älskar förresten tvåfärgat, vare sig det gäller stenar eller begonior.

2 kommentarer:

  1. Jaaaag tittar, kära Pärlbesatt! Och undrar var jag skulle kunna hitta den där silkestråden! Den är säkert mjuk, smidig och skön att jobba med, och ser glansig ut. Finns kanske någonstans i Umeå, men men... HAr du tips? HAndarbetsaffär? (jääääklar, alltid dessa dubbla vesaler, tung hand, hur ska jag träna bort dem?)
    Jag blir inte less på dina alster! Ledsen bara att min pysseliver har en svacka.

    SvaraRadera
  2. Jag tittar också! och tycker binnikemaskarna är hur fina som helst! :) men inser att jag aldrig skulle ha varken tålamodet eller finessen att lyckas med att virka ett halsband :)

    SvaraRadera