23 november 2007

Mycket Befrämjande För..

inspirationen kan ett enkelt samtal vara, vilket skulle bevisas. Häromdagen sa en nätis angående smycken att favvofärgerna var plommon, rosa och svart. Igår natt låg jag sömnlös och hörde detta som på repeat. Det var nästan så jag klev upp och gjorde nåt åt det... fast bara nästan. Det är glas i olika former och så färgad bergkristall och lite rosenkvarts i det rosa. Riktigt plommon är det inte heller, men så bra som jag kunde med husets medel... Det går att ha ensamt eller ihop (förlåt för den usla bilden, tagen i spegel). Har tagit fram lite svarta pärlor men inte bestämt mig för om jag gör nåt mer än. I morgon i så fall...
Jag kommer nog att repa upp dem. Det rosa halsbandets lås blev skitfult för att jag tog till för snålt med tråd. Jag gillar inte skarvande, så de får nog dö slaktdöden och bli ett rosa plommonnigt och svart halsband så småningom. När jag flyttat. Då kanske jag kan ha en egen plats för pärlorna och pärlandet, wowowow!

1 kommentar:

  1. Läckra färger ihop! Jag skulle välja att ha bara ett lås, om det nu är tänkt att dessa alltid ska vara ihop. Fördelen med två lås är att de kan även bäras separat förstås. Skarvar är inte roliga, du har rätt, de är inte ens pålitliga, så göra om är en bra idé.

    SvaraRadera