21 december 2007

Lång tid ingen sjö!

Herreminje, så här länge har det aldrig dröjt innan jag uppdaterade! Jag har flyttat, govänner (om nån nu läser det här.) Det såg ut som skam i den nya lägenheten, så här:Trasigt, håligt och skitigt alltså, förutom att det var julrött, grangrönt, mandarinorange (och alla andra färger som är jättefina men inte på varsin vägg, så dåligt utfört och så trasigt, som sagt..). De som flyttat ut kom tillbaks för att städa om men glömde ändå hälften och jag orkade inte med mer gnällkärring-karma så jag gjorde om städningen själv, under idogt pestande. (Länge leve Cillit Bang!)

Det tog evigheten och en dag, men nu är det i alla fall städat, spacklat, maskeringstejpat, målat med minst fyra lager och inflyttat. Har t o m nästan flyttstädat klart i den andra. Därav nästan nollpysslande.

Igår gjorde jag dock lite muggar och lyktor (inför jul- jag struntar nämligen i att folk inte vill ha hemmapysslade klappar). Bilderna är inget vidare, men här är de.Så passar jag på att föreviga mina kära lampor, fast på nytt ställe då. Bilderna sitter säkert skitfult ihop men nu orkar jag inte rådda mer med det. Blogger är lite användarovänligt... God jul!3 kommentarer:

 1. Ååå, vad ni får det fint och mysigt!

  SvaraRadera
 2. Skoj att se att det finns fler än jag som har många krukväxter i fönstren.

  Vad är det för nunnor med rosor vid madonnorna?

  SvaraRadera
 3. Åh, vilka fina muggar! Alldeles underbara!

  SvaraRadera