29 januari 2008

Medaljonghalsband 1, av madonna-typ

Så här blev den. Fin tycker jag. Är lite ilsk på koppartråden i öglan, som är både för tunn och för tjock. Hade en som var super förut, men nån lekte med den och så var den obrukbar. Av den behövde man bara ett varv och så knips knips hade man en ögla.
Näste man till rakning är en kvinna, Kali, men jag vet inte om jag ska invänta färgönskemål eller köra på eget huvud. Det får bli ett senare bekymmer, nu kallar irlet.
Kali gjordes vid ett köksbord och sattes på utan att passera rutan Skanner, så för min hågkomsts skull skriver jag att den blev gjord med ljusblå, opaliserande bas, femton stycken, och så fem petrol pärlor med svart foder, infattade med en klar pärla med tegelfärgat foder. Det där låter som kinesiska inser jag.

5 kommentarer:

 1. Eget önskemål! :0)

  SvaraRadera
 2. Jätte fint. Tack för länken till de vackra pärlorna i fimo lera?. Har haft fullt upp och har inte hunnit kolla så jätte noga men det ska jag göra sen...jag lovar.
  Jag har tittar runt lite efter bilder så snart kanske det kommer ett IKON smycke från mig också.
  Anna Asanda

  SvaraRadera
 3. Kalihalsbandet är SÅ snyggt och jag har använt det massor redan, det har väckt mkt positiv uppmärksamhet också :0). Dock är substitutpärlan som är lås lite för liten, så jag undrar om du kan sätta dit en större måntro? Jag "låser" fast halsbandet i en annan silverkedja som är snygg till, för att inte tappa Mata Kali på stan.

  SvaraRadera
 4. Superfint! (säljer du???)

  SvaraRadera