5 februari 2008

Snart Alla hjärtans dag...

Förra året gjorde jag ett armband på Valentin-dagen, fast utan koppling till andras köpande av hjärtformade chokladaskar. I år tänkte att jag skulle göra "ett nytt Valentin-armband" och leka med hjärtan, rosa och sånt. Det blev: hjärtsilverkedja (925 sterling silver), rosenkvarts och hjärtpärlor i glas, förutom andra glaspärlor (cats eye och rocaille) och sötvattenpärlor (naturliga, inte färgade). Jag är inte så bra på tånghantering än, som man kan se på berlockerna, men övning ger färdighet!

4 kommentarer:

 1. Missade din första kommentar! Jag såg en bild som du länkat till som visar lite hur jag skulle vilja ha min mugg. Jag lägger till bilden på min blogg så får du se. Mörkröd mugg med en madonna på...
  Jag har packat porslin någon gång o skickat och jag fyllde muggen med bubbelplast förutom runt. Det kan nog funka. Vill ju inte att den ska gå sönder om jag köper en. Vad tar du för muggen??

  SvaraRadera
 2. njae... du hade ingen röd mugg men bilden jag lagt in i min blogg är i den röda färgen jag skulle vilja ha och sedan någon slags madonna på. Ska kolla om du har länk till din mail. vill inte lägga ut min här.

  SvaraRadera
 3. Åh så romanstiskt. Fint, även om jag inte känner mig sådan alls för tillfället.

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Ska nog beställa lite sån kedja jag också. Har du beställt på pärlgrossisten.se?

  SvaraRadera