12 mars 2008

Vårblom!

Blev sugen på att göra blommor igen. Blygt vårblomster på grönskande kvistar av valfri sort. Och nu vill jag lägga upp bilden, fast jag inte klistrat knutar och klippt trådar. Ni får tänka bort fiskelinståtarna, ni som tittar (nån är det väl?). Nu när jag letade efter bilden jag skulle lägga upp såg jag en massa som JAG gjort, och shit vad snyggt somligt är, om jag får säga det själv, och det får jag ju, i min egen blogg!
Jo, det är mest rocaille från Ghana och så dyra små glasisar från Perlehuset (några av de gröna, de som liksom glittrar, för de är facettslipade).

4 kommentarer:

 1. Wow, verkligen vårblommigt. Jättefint!

  SvaraRadera
 2. Kan du inte ta ett kort när det är på? Det är jättefint, men jag har svårt att föreställa mig hur det hänger (min brist naturligtvis eftersom jag inte är särskilt pärlbesatt?)!

  SvaraRadera
 3. Låter bra! Idag är tom fram till kl16. Imorgon och måndag har jag förvisso båda barnen hemma, men inga planer. Tisdag fm funkar...

  SvaraRadera
 4. Jag är både vimsig och nygift! Jag har mailat min adress till dig nu och jag längtar efter att få en ny fin mugg att dricka ur på jobbet!

  SvaraRadera