30 december 2009

Titta det snöar!

Det snöar till och med bär, för de här får heta snöbär. Det var inte meningen att göra sammalika som förra gången, men häromdagen när jag var bortbjuden och de andra spelade sällskapsspel vilket jag inte hade hjärna nog att göra den dagen så sysselsatte jag händerna med att göra några fler små löv, som det förra, bafatt de är trevliga att göra liksom.
Det är nåt jag tagit fasta på när jag läst (jag gör annat än pärlar, tro't eller ej), att man ska odla det trevliga och roliga, så här blev det bär. Nu ska jag sluta svamla och bestämma mig för om de ska få hänga på varsitt halsband, annekteras till ett gemensamt eller om det blir nåt annat av dem.

Löven är gjorda i galvaniserade pärlor (från Zionesse ja, och jag är fortfarande inte sponsrad, men kanske jag blir om jag fortsätter tjata samt får fler som följer mig... ;)) och så är det månstensbär på ena lövet (den med tre) och rosenkvartsbär på det andra. Och så har jag fått en kamera i julklapp, halleluja (och tack!), så bara jag lär mig hur den funkar så ska det bli anständiga kort på mina alster framgent!

3 kommentarer:

 1. Dom här gillar jag verkligen. Helt i min smak. Hur stora är dom?

  Cat.

  SvaraRadera
 2. 'odla det trevliga och roliga' så sant som det var bloggat!

  bedårande snöbär, för mig ser det ut som två örhängen, lika men ändå olika, matchande fast lätt asymmetriska. ser även än fler fästade som in en bandå/prinsesskrona, lite trollskt så där. (som man alltför sällan klär sig då...;)

  gott nytt år önskas också, må det bli ett härligt pärlande år på många sätt och vis!

  SvaraRadera