25 februari 2010

Fågelnålar

... som jag gjorde för ett bra tag sen, men inte skulle lägga upp förrän personen de är gjorda till fick dem. Internet är ju så litet... Det kändes avigt då, jag lägger ju upp allt jag gör och i den ordning jag gör saker, men det lilla avsteget kunde jag tänka mig. Så här är de, fågel-hårnålarna.

De är gjorda till nån som tydligen har en fäbless för svarta fåglar (varför förtäljer inte historien riktigt). Eftersom jag inte kan göra peyotemönster och det hade tagit evigheter att göra frågade jag om det kunde tänkas gå bra med krympplast och det kunde det. Undrar hur många fåglar jag ritade innan jag kände mig säker nog att rita på plasten. Och hur utskrattade blev inte fåglarna innan de här, av så kallade nära och kära... Hmmff.

Jag hade frågat om fåglarna skulle vara söta eller skrämmande (typ goth-korpar) eller nåt annat, och de skulle vara sorgsna, därav uttrycket de har av att sålt smöret och tappat pengarna. Nu väntar jag bara på att få feedback på om presenten gick hem, direkt eller indirekt...

4 kommentarer:

 1. Himla fina, småsorgsna fåglar!

  SvaraRadera
 2. Herregud, man vill ju bara ta hand om dom ledsna små stackarna!

  Cat

  SvaraRadera
 3. oh, oh, jag vill oxå ha! små lessingar som får mig att tänka på bröderna lejonhjärta, mio min mio och sånt. vilket begåvat pyssel!

  SvaraRadera