7 maj 2010

Cruella De Vil

tyckte Assistenten att det här skulle heta. Själv tänkte jag det skulle hetat Svartvitt tänkande with a twist. Men hon vinner, som så ofta. Det här kom till genom att nån sett hennes superenkla halsband i helt klar rocaille och grönblå helt ljuvliga fasetterade tjeckiska pärlor från 2stenar.
Personen ville ha ett likadant, fast i orange eller ockra som "storpärlor" och nån olivaktig färg i rocaillen. Jag hade faktiskt inte saker till det hemma, vilket irriterar mig (helt skulle jag vilja ha ett obegränsat och magiskt lager). Igår hittade jag de underbara rödorange pärlemocoinsens (vad fult coin blev i böjd form...) på rea i en bijouteri-affär i Farsta (mycket plast, lite lite fint och så en vänlig expedit, det sista är inte fy skam). Köpte dem mest med tanke på att de skulle kunna funka med nämnda halsband, men nej, de är för röda.
När jag skulle somna igår låg jag och funderade på vad man kunde göra med coinsen istället och så såg jag det här framför mig. Och nu finns det i sinnevärlden också. Det är superenkelt, men jag gillar det som attan. (Och nu när jag gick in för att rätta till en slintning på tangenterna kan jag säga att det funkar finfint på, med svart-och vitprickig kjol).

4 kommentarer:

 1. Stilrent och skitsnyggt! :)

  SvaraRadera
 2. Jag blir så inspirerad. Hemma har vi faktiskt en hel hylla i en Billy full med burkar med pärlor. Fast vi är fortfarande på dagisnivå och har inga större planer när vi påbörjar ett projekt.

  Jag tror det var Chanel som sa att man skulle lämna diamanterna hemma och bära krafset till vardags. Det gör jag verkligen, särskilt när ungarna kommit med något nytt.

  SvaraRadera
 3. "Men hon vinner, som så ofta" *lol* ;). assistenten verkar vara härligt bestämd av sig, men jag förstår precis hur hon resonerar så jag tänker bara hålla med :). i wish i could bära upp dina skapelser. tycker de är så härliga på något vis, och så tittar jag mig i spegeln och tänker näe, jag skulle ju försvinna och så blev det bara halsbandet kvar *lol*. däremot är jag alldeles säker på att kunna bära med mig en så fanken heller-flicka med enorm glädje :)! såg att det faktiskt fanns en mejladress däruppe så nu har jag skrivit upp det på mejllistan. säger till när jag har skickat, för gmail gillar inte min avsändaradress :(. och jo just det, glömde ju säga att turkost liksom alltid är snyggt och hur coolt är det inte att du hittar på tekniker som faktiskt finns även om du inte visste det? det är talang det ;). mumin-vibb :p, vilket sött uttryck! men jo, lite mumin har det nog varit den här veckan (kanske lite extra för att det faktiskt är dotterns favvo just nu ;) ) och det har varit bra och mysigt och allting, men pernilla stalfelt tror jag inte alls är fel :). hoppas att det var bra! och nu vill jag att du ska börja blogga om mer än pärlor bara för det ;). du får göra ett barnboksinspirerat halsband så att vi får storyn iallafall *ler övertygande*. sparade tills allra sist, men... 33, så förskräckligt tidigt... det är ju som jag nu (fastän jag är 21 egeeentligen, bara så att du vet ;) )har fortfarande så svårt att föreställa mig hur det skulle vara att växa upp utan sin mamma :/.

  många, många kramar

  SvaraRadera
 4. snyggt! jag är som bekant ingen svart-vit fan men det ser så himla piffigt ut och det röda gör förstås sitt till, ja inspirerande som redan sagts kanske ska man till och rota i sina pärlgömmor i sommar... högst passande namn oxå ja!

  SvaraRadera