4 juni 2010

Coral wave

Alla personer av yngre årgång som jag har omkring mig nu har fastnat för korall. (Själv fick jag nog lite nog av det redan på åttiotalet.) När jag såg halsbandet av pärlemocoins på Glitter tänkte jag genast att "Ah, det där blir bra, ska bara vänta på att det kommer på rea. "Det är bara att ibland kommer inte saker på rea, eller så vill man inte ha dem längre då. Det är ju nu som di där små (eller relativt små, i år räknat, jämfört med mig) vill ha koralliga saker, inte om två månader.

Så idag kunde jag inte hålla mig, utan köpte det, och tjoff tjoff, ihop med hattpinnar och kreoler från Continenta så blev det blaffiga maffiga örhängen till den ena av dem. (Eller inte fullt så tjoff tjoff, för det ska ju mätas och grejas, och det silverpläterade godset är så pass mjukt att man får vara varsam så man inte krajar dem.) När de hänger, och inte fulligger i en skanner, så hänger coinsen på varann så att ungefär halva syns. Mycket anslående faktiskt. Sen kanske de går sönder av att dängas i varann, men det får vi se då, när de hållfasthetstestats lajv. Och om inte annat har jag ett helt halsband att tillgå för att göra fler, om de här går hem. :)

3 kommentarer:

 1. Korall är vackert men när jag ska vara lite retro på mig själv föredrar jag turkos och akvamarin.

  However var de där vackra och jag tänker att de kommer att pryda sin bärerska!

  SvaraRadera
 2. hej min favorit-pärla :)! jag kände precis som du, wow, så åttiotal *lol*. men fina är de ändå, på sitt sätt. det ska vara en som dig till att få mig att säga att korallsmycken är fina ;). vad som jag helt spontant tycker är fint är emellertid grått som drar åt lila (eller rosa) :)! bra smak hon har ;). annars ville jag egentligen säga att det kom ett litet kuvert i lördags och jag blev så glad! hade ganska roligt åt att du plitat dit madame, gissar att du har läst mina madame-inlägg i bloggen *lol*. jag satte faktiskt dit båda två vid bilnycklarna (den andra får sitta tills den trillar helt enkelt och så får jag hitta en ny plats åt henne sedan. om inte dottern stjäl den innan förstås. hon satt och pillade på den under hela friidrottstävlingen i lördags och har döpt den till "Mitt hjärtegull" *fniss*). återkommer senare, men ville berätta så fort jag kunde :)!

  kram kram,

  SvaraRadera
 3. Jag är av samma åsikt som du när det gäller korallrosa men örhängena är bara så läckra! Stora örhängen är snygga örhängen!

  SvaraRadera