17 oktober 2010

Kejsarinnans paket

Här en muff också tänkt till Överby, en av de finaste muffar jag gjort tror jag, satt på en bakgrund klädd i guldigt inslagspapper (det syns inte här). Skitful bild, jag vet, men muffen bara vippade när jag lade den på skannern (som varit ur bruk under maskinparkskaoset som varit ett tag). Muffen är mer lila än mullvadig som den ser ut här.

4 kommentarer:

 1. Det här är riktig konst. Tusan vad muffen kom fram när du satte en bakgrund på dom. Grymt snyggt. Undrar hur dom skulle se ut i ett tittskåp eller med en tunn ram runt om.Pärlbesatt gör Pärlkonst!

  SvaraRadera
 2. tjusig, tjusig!

  attans otur att du inte kom med på överby:( nu läste jag igenom bakgrunden, mga sökanden, åratal för vissa, konkurrens osv, men sådant känns surt ändå (och inte helt sällan mindre när man ser vilka som blev utvalda...). hur som helst, bra övning på rejections som du säger! fats man ju faktiskt egentligen inte ska behöva ta dem...;)

  SvaraRadera
 3. Fantastisk! Föreställer mig att den är ännu snyggare "live". (Tror inte att jag sett den IRL, du får förlåta mitt dåliga minne isf).

  SvaraRadera