5 februari 2012

Från prodrop till twodrop

Jahapp. Då var jag här då. Varför jag varit borta? Jo, förutom det som brukar fylla mina dagar och sinne upp över kanten så har jag återgått till studierna, och det är jädrariminlillalåda ingen lek, särskilt under rådande s.k omständigheter. Men det är samtidigt roligt och bra jada jada. Jada jada för att när man mest känner sig jagad och otillräcklig vad man än gör så känns det där med "roligt och bra" mest i nån slags teori. Men det kommer bättre dagar nu, det vet jag.

Hursomhelst så tänkte jag för ett tag sen att nu tar jag och testar twodrop peyote och gör samtidigt nåt av de där stora klunsarna till bokstavspärlor och av detta gör jag mig en påminnelse som är mer påtaglig än det ständiga mantrandet. Tydliggörande pedagogik. Hade kanske varit ännu bättre med en bild, men hur ritar man man This too shall pass utan att det blir gravvårdar? Nevermind. Här är mitt knöliga vingliga Alfapetsparti med mitt mantra, alltså. Och varför det är så knöligt och vingligt? Jag är ovan att pärla nu, twodrop peyote var helt nytt, bokstavspärlorna har så hål så de var svåra att få på plats och ja, det räcker som skäl. Men det gör inget, för det viktiga är inte att det är så himla vackert, utan att jag gjorde't. Faktisch. (Fast jag ångrar att jag inte kunde vänta på att ha köpt mörkgrå Fireline, den där vita linan som sticker fram känns sådär. Nåväl.)

 


9 kommentarer:

 1. Vad kul att se dig här igen! Och armbandet är döcoolt =)

  Jag förstår att det inte är en barnlek att rådda plugg under de omständigheter du har men jag hoppas att du orkar hålla i utan att gå under själv!

  SvaraRadera
 2. Kul att se dig och kul att se lite pärlande:) Själv så går det halvdant med pysslet just nu,men hoppas att det skall släppa snart.

  SvaraRadera
 3. Å så roligt att du har fått såpass mycket näsa ovanför vattenytan att du kunnat börja plugga igen.

  Inte för att jag vet om "roligt" är det mest adekvata ordet, jag har ingen aning om din situation, men jag vet ju att du inte gillade att sluta.
  Är det samma ämne?

  SvaraRadera
 4. Otroligt coolt armband! Vill gärna, gärna ha ett själv.

  SvaraRadera
 5. Alltid lika roligt att se vad du åstadkommer i din kreativitet! Läckert armband!

  SvaraRadera
 6. Vad kul att du snubblade in i min blogg. Muggen du gjorde till mig för länge sedan är fortfarande en favorit även om den just nu innehåller pennor vid min arbetsplats. Visst är det underligt med slumpen ibland. Lycka till med dina studier.
  /Efwa - Medea

  SvaraRadera
 7. Ah. Oh. Oj, vad de där orden - nästan allihop faktiskt - ringde klockor även i min själ. "när man mest känner sig jagad och otillräcklig vad man än gör så känns det där med "roligt och bra" mest i nån slags teori" - jomenvisst. Men även "This too shall pass". Ska göra mig nån egen mantratavla om det, tror jag bestämt.

  Ljuvligt armband - med knöggel och allt. Jag tänker att det är en del av det HÄR smyckets berättelse, knögglet. Det ska vara så, helt enkelt!

  Varm kram till dig!

  SvaraRadera
 8. du, det är fint i sin knögglighet ;). och det känns som om jag förstår precis vad du säger. en gåtfull vänskap kom de faktiskt med förra året! den är fin :). och så är ju formen fantastisk, älskar formatet på den boken. är lite nyfiken på den andra också, för i julas skickade de över "ensamma hjärtan och hemlösa hundar" av samma författare och sedan läste jag om den du nämnde och tyckte att det var förvillande likt, både titel och handling. nåväl, tog bara en kort paus ;).

  kram så länge,

  SvaraRadera
 9. Snubblade förbi en kommentar från dig ang en retro dockvagn i grönt. Är den såld eller är den ff till salu?

  SvaraRadera