22 april 2007

Mela lött!


Igår fick jag nåt ryck och satte mig och gjorde ett syskon till det grön-lila (som i all sin enkelhet är så fint där det vilar i halsgropen). Ögonen gick i kors men jag skulle bara göra't där och då. Hade blivit så sugen på att ha händerna i rött när jag satt med O-Ferrarin.

Idag kände jag för att göra ett alternativ till O-Ferrarin, nåt med "mer pärlor". Det blev en slags korsning av de blandade pärlgrejer jag gjort (som halsbanden i posten Snövit och snömodd eller det vit-lila i ametist, månsten och bergkristall) och alla triljarders magband jag började min "aktiva" pärlbesatthet med. Magbanden är ett kapitel för sig, det berättar jag om en annan gång!
Det här är i alla fall ett pärlsnöre på 120 cm. Det får bara en detaljillustration, detta för att den stora bilden av en för mig okänd anledning vägrar bli klickbar. Så, nog ordat!

2 kommentarer:

  1. Gud vad vackert, jag blir "lite" till mig. OK, mycket då! ;) :D

    SvaraRadera
  2. Nu VAR den stora klickbar, fast inte i O-Ferrari-inlägget. Html beter sig oberäkneligt ibland. ***** Ååååh, den där 120-cm:s bjässen. Vilken passion!!!!!!!! ***** Du har en massa pärlor du, att ta av! Själv upptäckte jag nyss att jag har inga lilafärgade pärlor i förrådet. Inte annat än mycket bleklila halvädelstenar från Myrorna-halsband. De finns i en av mina nyckelringar. Jag kan inga namn på "halfnobelstones" (hehe)

    SvaraRadera