31 december 2007

Årets sista!

Årets sista halsband, gjort nyss och inlagt här under årets sista halvtimma.. De flesta är väl ute på galej, jag sitter och pärlar (och lika glad för det är jag). Det var halsbandet med korset, som var så tunt, som fick mig sugnare än nånsin på att göra nåt riktigt tungt och maffigt. Ända sen jag köpte ett silvrigt halsband på Indiska (för att plocka isär det) har jag tänkt göra nåt silvrigt, svart och rött.
Pärlorna är metall (inte silver), gambiska såväl hand- som maskingjorda pärlor (som Ritva köpt), skivor av nåt (också från Afrika) och pärlor jag köpt via Ghana-Lisa (TACK!), förutom "vanligt" köpegods. En lustig grej är att regelbundenheten mellan t ex de röda passagerna inte är uträknad i förväg, det liksom bara blev så. Man får ett slags öga med tiden... För 2008 hoppas jag såklart få fortsätta ha inspiration, men kunde jag få pärla uteslutande som hobby och mindre som terapi vore det ju inte fel heller... Jaja. Gott Nytt År på Er, Ni som läser det här!

5 kommentarer:

 1. Riktigt vackert, vajlan! En värdig avslutning på året! 2008 blir ett BRA år! Eller hur? *kram*

  SvaraRadera
 2. Maffigt var ordet! Jag ar cksa mer och mer sugen pa att gora tunga saker, inte de dar sirliga. Det vaxlar, som bekant.
  Kul om detta funkar nu da... Valde den nya rutan anonymous.
  Ritva

  SvaraRadera
 3. De dar gambiska stora parlorna har jag haft svartatt anvanda, de kraver som sagt lite andra stora saker omkring sig. De ar av recyklat glas o ganska tunga o dyra, Inte sa praktiska att frakta till Europa alltsa.

  Ritva

  SvaraRadera
 4. gott nytt år på dig! må du göra lika många fina halsband 2008 som du gjorde 2007. :)

  SvaraRadera
 5. Åhh detta vill jag ha runt halsen. Underbart vackert. Precis mina färger.

  //Suzanna

  SvaraRadera