8 september 2008

Och så ytterligare ett peyoteprojekt

Det har varit svårt att komma till att pärla här hemma, men jag hoppas det snart ändrar sig.

Ett litet projekt som inte är klart ännu men som jag ändå vill lägga upp är nåt jag gjorde efter att ha fått en vision genom muff-makandet och de upprättstående partierna där.

När jag visade det senaste för Pärlbesattfamiljen var det flera som inte såg vad det var. För mig är det glasklart, men det är ju inte så konstigt, när jag hittat på det... Ser ni vad det är tänkt att vara? Och har nån nån tanke kring om det blir bra som halsbandshänge?

Firrarna i vattnet med guldig sand (Du hade rätt, S!) blev som ni ser här under. Blev riktigt nöjd med den, och tror söta doktorn ska få den i stället för näckrosorna och trollsländan...

2 kommentarer:

  1. jag tänker fiskar... i vattendrag.

    SvaraRadera
  2. Hur stort är det? Om det inte är för stort så kan jag se det framför mig i ett brett band kanske sammet eller siden band som man knyter ganska stramt runt halsen så att smycket vilar precis i halsgropen. Är det för stort så att det blir obehagligt så kanske en brosch är bättre. Jag har också sett att många har ett väldigt långt band där det dinglar ett stort smycke nere vid navelen. Men jag tycker inte det är snyggt. Ärligt talat så är det otroligt fult! (alltså naveldinglet! Inte ditt smycke)

    Mvh Cat

    SvaraRadera