8 september 2008

Yet another peyote pussy

Jag är något av en perfektionist, samtidigt som jag är en slarva... (Inte helt lätt att hantera nej.) Den första pärlmuffen blev lite märklig, anatomiskt sett, och så var det för många trådar i den, så den liksom löste upp sig när jag bar med mig den som en amulett i fickan... Alltså skulle jag göra en till, lite riktigare, och lite större också (typ som ett AA-batteri). Sen ska jag köpa de dyra men jättefina småsmå japanska pärlorna i storlek 15 och göra en mindre, men det är en annan historia. Ska montera muffen, så det blir ett halsband eller nåt annat, men jag har ännu inte bestämt vad det ska bli bara... Förslag, någon?

Så här blev den, och den går till Sara, för mig alltid känd som Bruden, för hennes spännande, lärda, roliga och kloka blogg (som alltemellanåt handlar om muffar).

13 kommentarer:

 1. Men... jag tror bestämt att jag svarade, senast du puffade för muffen i min blogg. Eller? Nu blir jag osäker... men det är klart jag är sjupt imponerad, och gränslöst smickrad över att du tänkte på mig! Så erbjudandet gäller fortfarande? ;)

  SvaraRadera
 2. Lädersnodd låter väl helt utmärkt! Tackar så väldigt!

  SvaraRadera
 3. Om man tänker på att den skulle kunna bli en symbol för något kvinnligt så skulle nog en brosch passa bra. Det kan vara svårt att fästa den i ett halsband så att den hänger snyggt och inte skyms av kläderna.
  Mvh Cat

  SvaraRadera
 4. Jag svarade för några dagar sedan, men åter någonstans där du inte såg det... http://sara.kipara.se/2008/09/det-kvinnliga-mysteriet.html. Vi kanske borde hitta ett annat sätt att kommunicera... ;)

  SvaraRadera
 5. Oj, gillar verkligen din pärlmuff! Jag letar efter unika kläder och smycken. Vore jättekul om du skulle vilja sälja din pärlmuff på min site, www.CollectionofDesigners.com.

  Välkommen att ta en titt!

  Ha det så bra, Mimmi

  SvaraRadera
 6. vilken fantastiskt fin fitta!
  måste varit pilligt!?
  jag är imponerad!

  jag fick en länk till den här sidan på sysidan.se där jag just råkat starta värsta fitt-debatten, kolla gärna :)
  http://www.sysidan.se/albums/viewpic.htm?ID=47677

  /disa

  SvaraRadera
 7. Men gud.

  Du måste göra en till.
  Jag måste få köpa den.
  På riktigt.

  Och jag är så sjukt avundsjuk på Sara! Som jag råkar känna.

  Shit.
  Jag måste ha ett sånt halsband!

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Hanna Fridén har länkat till sysidan i ett inlägg

  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5134116

  ...och där hittade jag en länk hit bland kommentarerna. Du är välkommen att återkomma när du kan!

  Ha det så bra!

  //MImmi

  SvaraRadera
 10. Och nu blev jag hitskickad av en kommentar på min blogg eftersom den handlade om garnmuttor, klenäter, pipparkukar och annat.

  Vackert smycke!

  SvaraRadera
 11. jättefin verkligen! Finns det någon möjlighet att köpa en av dig?

  SvaraRadera
 12. Hej! Gör du fortfarande pärmuffar? Insåg just att det här blogginlägget är lite daterat. Iaf, jag skulle innerligt gärna vilja köpe en av dig om det är möjligt. Ett vackert statement.

  Hälsningar
  Signe Bremer (facebook)

  SvaraRadera