14 februari 2009

Cat, RFSU, Anonym och de andra

Jag gillar ju inte att skriva kommentar till kommentarerna i kommentarsfältet. Nu skriver jag lite svar här istället, samtidigt som jag lägger upp nåt som inte kräver så mycket text. Cat, halsbandet med de hoppande laxarna vet jag inte om det är tyngre på ena sidan och kasar ner. Jag gjorde det som en födelsedagspresent, och har ännu inte hört från mottagaren... så jag vet inte.
Angående era kommentarer om RFSU och hur coolt det är att mina muffar uppmärksammas kan jag säga att jag inte fått svar på mitt svar till dem. Vet inte om det handlar om tidsbrist, mejlätande monster i sajbern eller om de inte gillade mitt svar.
Anonym som undrade om Memento mori, nej, det går inte att vända M-et. Det är felträtt! Såg det inte när jag gjorde det (var väl trött efter déblacet som det var att göra det och det ändå inte blev som jag tänkt fast jag räknat och räknat) och uppmärksammades på det av den som fick det. Känns pissigt. Särskilt som det var rättvänt innan jag splittade halsbandet för att jag däremot missat en svart pärla mellan M-en. Jag fixar det när Magda finns på plats.
Så, detta om detta. Nu lägger jag upp ett halsband som Assistenten önskat sig ett längre tag, och gnällt om när jag gjort annat. H*n förstår inte riktigt att jag inte kan göra saker i den ordning som andra påbjuder, eller ens en ordning jag bestämmer. Halsbanden kommer som de vill själva och det gick inte att tvinga mig själv att göra ett chakrahjul före Töväder-halsbandet t ex.
Det här The return of the Chakrahjul, gjorde jag med flit längre (på begäran) och helt utan stenar (det andra gick nästan inte att ha på sig, det kände för kraftfullt, hur flummigt det än låter). Eftersom det är Alla hjärtans dag inkluderade jag hjärtan på de ställen där jag hade hjärtan i rätt färger, och med Assistentens tillåtelse tog jag en plastpärla mitt fram. Det stod ju LOVE på den, det duger ju lika bra som ett hjärta. Dessutom är ju hjärt(love)- chakrat just grönt. Det skulle vara roligt att skriva vart alla pärlor kommer ifrån, i den mån jag minns det, för det är måååånga ställen, men jag ids inte riktigt just nu.

1 kommentar:

  1. Åhh - vad jag tycker om det du gör! Verkligt, verkligt mycket! Färgerna och alltihop - otroligt vackert och inspirerande!

    SvaraRadera