2 februari 2009

Diskret matematik*

Jag talade igår med en person som i julas gav mig, eller snarare några personer i mitt hushåll, en julklapp i form av pengar. När vi talades vi kändes det som det skulle vara fint med en liten motgåva. Frågade om det bars smycken. Emellanåt. Vilka färger gillar du mest? Svårt att svara på.. (Hur kan det vara svårt undrar jag men men...) men jag har oftast en röd och vit klänning eller en grön, blå och vit klänning. Rimligtvis borde nåt med vitt, rött, grönt och blått passa då? (Gambiska flaggans färger, för övrigt.) Nåt diskret skulle det vara... Det här är mitt försök. Vad tycker Ni, diskret nog?

Det är sötvattenspärlor, silverpärlor (inte silverfärgade alltså, utan silver) och så glasisar. I låset är det en större sötis och så små rocaille (hade inte så små sötvattenspärlor, tror knappt det finns, i alla fall har inte jag sett det).

*(och inte matte matik som jag såg det stavat i ett veckobrev! Ja, det är sant! Nu slutar vi med språkpolisiära parenteser - parentes med e - tacksimycksi).

3 kommentarer:

  1. Å vilket utsökt vackert (och diskret) halsband! Sötisar är alltid rätt. /Will

    SvaraRadera
  2. Mycket fint, perfekt, diskret och ändå piggt till en amper dam:-)

    SvaraRadera