21 juni 2009

Entlich!

Nu tänker jag inte röra mosters halsband en enda gång till. Nu åker det iväg och så kan hon pesta och svära över hur det trasslar ihop sig bäst hon vill, jag orkar inte tänka mer på det. Det är iaf stroke-händer-vänligt i sin låsanordning.
Tycker hon om pärlorna eller färgsammansättningen och så vidare, så får jag väl göra ett halsband till till henne, om det här är obärbart för att trådarna kläggar ihop sig, men nu gör jag inget mer åt det här, det står mig upp i halsen. Oh gud sig förbarme vilket gnäll, nu får det här inlägget vara färdigskrivet, jag klöks på hur jag låter. Fint är det ju att se på i alla fall, och det är viktigt också!
Det är knapphålssilke som jag tidigare hade till att virka med pärlor. Helt bedrövligt knöligt att knyta för det är så slinkigt, om nån undrar över gnället härovan.

8 kommentarer:

 1. Tänkte bara säga hej!

  SvaraRadera
 2. Å så vackert!/Will

  SvaraRadera
 3. Men hallå, vem är DU? :-D Jag hittar kommentarer från dig på gamla inlägg och blir så glad.

  Otroligt fint halsband. Jag har fuskat i din bransch, men har inte rätta handlaget. Jag ser att du är begåvad.

  Peace and love, stranger!

  :-)

  Rana

  SvaraRadera
 4. Haha, heeej du, tack för mysig och lång kommentar, jag läser och läser här i din blogg och drabbas av fler frågor än svar. Ljuvligt.

  Och du. Jag vill köpa en muff av dig, givetvis vill jag det efter att ha läst de tre muffinläggen.

  Antingen har jag druckit ett glas vin för mycket eller så är jag för känslomässigt labil eller så är jag för överintelligent ELLER så läser jag för snabbt, men jag hänger inte med på allt du säger. Vem är för övrigt riksflata? Eva? Evfa? Elisabeth? Hon Boije?

  Jag beställer härmed en muff, en kolsvart eller en grönturkos eller en silvrig eller en ceriserosa eller en isblå. Vad har du på lager, kvinna? Och vad tror du skulle passa en vanvettigt kvinnlig grodjävel med hull och makt över orden?

  KRAMAR,
  Rana

  :-)

  SvaraRadera
 5. Hej, mosters halsband blev skirt o fint, inget fel på verket! Jag vet som du av erfarenhet, att den där typen är benägen att trassla ihop sig, jag konstaterade det just häromdan när jag hade knutit ett liknande verk. Jag blev så less på ihopkletandet att jag klippte sönder hela rasket och stringade som vanligt istället.

  Hoppas moster orkar lirka med det här.

  SvaraRadera
 6. Det är som en chiffongscarf.

  Och du är en härligt envis människa som löser problem fast det är alldeles tyst i hjälpinläggets kommentatorsfält.

  Och som Rana säger: du är pärlbegåvad.

  SvaraRadera
 7. Jättevackert!

  SvaraRadera
 8. De är fantastiska de här tre!

  SvaraRadera