4 juli 2009

Svarta havet

Baaah, jag har inte råd att köpa nån ny semestergabberob (som nån liten i min närhet sa förr), det vill säga några påsar från HMs rea, så jag får gå i mina svarta och lite ledsna kläder från förr. En lösning för att få det att känna lite bättre vore ju att ha fler smycken som passar till svart, eller hur? Och pärlor har jag, sen jag köpte på mig förra året (köpte liite tvångsmässigt, för pengar jag kunde köpt kläder för, det tillstås..).

Sagt och gjort, Miss China fick ett syskon, när jag nu hade en svart cloisonné-firre kvar, och dessutom lämpligt nog pärlor som liknar de grönspräckliga. Eller, de är från Sirlig, lika stora och köpta vid samma tillfälle. Det enda som verkade funka som mellan-pärlor var guld. Det är inget jag brukar ha på mig, men det är så pass diskret att det nog ska funka. Så, klart slut! Tänk om andra problem var så lättlösta...
(Det gröna armbandet från igår klippte jag sönder, låset funkade inte, och några av de stora pärlorna ("bären") hade behövt förankras stadigare, men jag iddes inte utan slaktade det.)

4 kommentarer:

 1. Anade jag inte det. (Det gröna is no more.)

  Fiskhalsbandet är stilrent och passar på vilken fin fest som helst.
  Och så är det busigt, med fisken.

  Simma lugnt.

  SvaraRadera
 2. Kanonfint! Guldet gav det verkligen en snygg lyster.
  Jag önskar att jag hade lust att pärla, men just för tillfället finns inte humöret där men då är det roligt att i alla fall kunna titta på andras kreativitet.

  SvaraRadera
 3. Stylish utan att vara ett dugg tråkigt! (Guld brukar förresten funka fint i små doser, tycker även en silver-oholic som jag.)

  SvaraRadera
 4. Det här är verkligen supersnyggt. Mycket elegant med de små guldisarna mot det mörka.

  SvaraRadera