6 juli 2009

Rör inte min muff!

Efter några rosa, koralliga och andra mer "vanliga" muffar på våra breddgrader, samt ett litet gäng med röda, svartröda, chakrarandiga och lila (privatmusslan, tycker ordet är så roligt så jag kan inte låta bli att skriva det) så har turen kommit till mångfaldstänket och en mörk muff. Nu blev den mer bärnstensfärgad än kakao-dito, men vad fasen, det finns säkert nåt fruntimmer som ser ut så också. Tycker den blev fin, hursomhelst, fast kanske Smoke-linan skulle varit bättre än Clear..
Den skulle pryda sin plats på rockslaget hos en antikönsstympningsaktivist, var man nu hittar en sån som jobbar med sånt och inte bara tycker att man ska ge fan i att karva i folks muffar oavsett förespeglade skäl (som jag tycker).
Vill hitta nåt sätt att "pierca" dem, bafatt det vore roligt som grej, även om jag personligen inte är ett dugg lockad av att vara hålslagen mer än i öronen. Får fnula på det. Och om nån skulle undra varför jag fortsätter göra såna så är det så att när jag är sugen på att pärla, eller behöver pärla, men inte har nåt uppslag kring nåt annat, så är det inte fel att bara sysselsätta händerna. Och sämre saker än muffar finns det ju att sysselsätta sig med, tycker jag. ;)

7 kommentarer:

 1. Å vilka fina nya alster! Jag tycker du ska utvidga mufferiet till att göra även piercade. Häftigt. Och svarta fiskhalsbandet var jättesnyggt, stylish och roligt.

  Sen gillade jag gröna armbandet som ej fínns mer. Blev riktigt sugen på grönsakssmycken. Den delen av armbandet som var som en rak stjälk fick det att vattnas i munnen på mig, det såg ut som rabarber :0)/will

  SvaraRadera
 2. Åh, vackert!!!!!!!!!!!!!!

  Jag har inte glömt. Du ska pärla en muff åt mig. :-) Jag tycker att det är så fantastiskt att du skriver om muffars "köttighet" på min blogg. Fastän jag är en kvinna som skriver om tårar och sensuella regndanser, så tror jag att jag har en skara pryda läsare som hickar till av muffpratet. Hahaha. Eller så tar jag miste. Det vore härligt.

  NU ska jag mejla dig, bäjbi.

  /Rana

  SvaraRadera
 3. SUCK, glömde logga ut mig från makens blogg. Ovan skrev knappas Knicke utan RANA.

  Puss på dig!

  SvaraRadera
 4. Har mejlat dig och blev på gott humör. Nu ska jag länka dig utan att fråga om lov. ;-)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Haha, inte FÖR magstarkt. Jag myser åt att jag kan skylla på dig om mina vita shabby chic-flickor satte vintage-andan i halsen.

  ;-) !!!

  Du är så bra.

  SvaraRadera
 6. Blev på riktigt gott humör av att se och läsa detta! :)

  SvaraRadera