16 januari 2010

Färdig (kom och torka), eller inte?

Så här ser Rimfrost ut efter att jag tagit till mig Messini Designs tips (tack för tipset, tack för kommentarer, och ett tredje tack för inspiration!). Det är fint, men är det färdigt? (Hon sa iofs att jag skulle ha gråblå eller silvriga pärlor så fullt ut lydde jag inte. Jag hade inga tillräckligt ljusa, annat än rosa och krämgula...)
Assistenten tyckte INTE jag skulle ha sötvattenspärlor på "ett sånt halsband", det var de för fina för. Äsch då. Hon - Assistenten that is- blir inte glad när jag inte gör som hon säger, men det är väl ändå jag som är chef (åtminstone i teorin... ;)) så nu blev det som strösslat med snöbollar på rimfrosten (?). Önskar jag var bjuden på bröllop nu, det skulle passa bra då, tänker jag. Kan inte ens minnas när jag var på bröllop sist förresten.
Och så önskar jag att jag VISSTE nåt alster som jag helt säkert kunde avyttra, för jag funderar på om inte jag skulle kunna ha auktion då, och ge pengarna till behövande ändamål (jag har ett särskilt i åtanke, och det är inte min pärlkassa, utan ett helt legitimt välgörenhets-ändåmål)... Hmm, ça donne à réfléchir, som min gamla franskafröken jämt sa (det ger en att tänka på).

5 kommentarer:

 1. Skitbra, pricken över i! Absolut färdigt i mina ögon! :)Färgena funka fint! En bra helhet av allt!
  Sov sött!
  Karin

  SvaraRadera
 2. Byten är absolut ok tycker jag. Bra idé där!

  SvaraRadera
 3. Var det halsbandet du hade på dig idag? Sjuuukt snyggt i verkligheten!
  Och igen, förlåt förlåt förlåt för att jag inte kunde stanna lite extra idag så du kunde handla (men man missar ogärna bussen om nästa går om en timme och en kvart - älska kommunaltrafiken ;)).

  /Anna

  SvaraRadera
 4. Lydnad är överskattat - och jag skulle just säga att just sötvattenspärlorna här är pricken över det berömda i-et.

  SvaraRadera
 5. Jag har ju redan kunnat konstatera IRL att detta är fantastiskt, men passar på att skriva det här också när jag ändå kikade in på bloggen. :)

  SvaraRadera