11 januari 2010

Nattblomster på!

Idag blev det ett melt down hos en mig närstående och det var ett jättebra tillfälle att sy i tryckknappar, så jag var lagom upptagen med nåt annat. (kan inte förklara varför bättre, då blir det nåt annat än en pärlblogg och det vill jag inte ha det till). Tyvärr var jag lite för stissig själv över brytet (googla affektsmitta) så jag sydde först tryckknappens ena halva åt fel håll, men det gick ju att klippa upp...
Inte så snyggt isytt med Fireline som jag sydde i med pärlnål (en gick sönder, de är ju så tunna och fina...), istället för med sysilke som jag hade tänkt mig men inte fick till i stundens hetta (eller snarare ledsnad) men jaja, perfektionist kan jag vara en annan dag igen. Det är nog ändå jag som ska ha just det här med ametister. Det är faktiskt riktigt riktigt fint, om jag får säga det själv. Och får jag inte så gör jag det ändå.

4 kommentarer:

 1. snyggt, piffigt! klart du får säga det är fint. särskilt om ingen annan gör det. fast det har ju någon gjort nu, tjoho:)

  SvaraRadera
 2. heeej! melt downs är ganska jobbiga :/, fast hos oss (just nu) så blir det bara en liten härdsmälta just som jag ska kommentera på din blogg. och det är uppkopplingen som ställer till det, ingen närstående, så jag klagar inte. vilket underbart namn på ett mycket vackert armband :). det ser så klassiskt elegant ut med det det där bandet... förövrigt en hel mängd vackra saker sedan sist :). tycker mycket om de där vita och enkla! iallafall så hoppas jag att julen blev riktigt bra, även om jag vet att det inte är just din grej ;). jag är ju så sent ute *rodnar*, men alltså... under tiden i sverige var allt så sällskapligt och jag hade ingen lust att isolera mig med datorn. iallafall, tack snälla ;). och så önskar jag världens bästa 2010, med en himla massa fler pärlor och färre melt downs :)!

  många, många kramar

  SvaraRadera
 3. Det där är ju så snyggt att det inte är klokt!

  SvaraRadera
 4. Ett sånt armband skulle jag mycket väl kunna tänka mig att beställa av dig, jag får fundera på färg och så.

  SvaraRadera