2 januari 2010

Titta det snöar - återkomsten

Så, nu finns det par av snöbärslöven. Det blev örhängen, med de av väninnan fådda silveristicks-plupparna bakom. Sen fick jag höra av Assistenten och nån annan tyckte att det hade varit finare med att löven dinglade, fast då var de redan gjorda. Fast det fanns inget riktigt bra sätt att ha dem dinglande, you see, och då blev det så här.
Blir det inte bra så får jag väl försöka pilla dän plupparna, fast det inte ska gå då Hypo cement-limmet ska vara så bra... Men nu är det i alla fall par, så jag har slutfört nåt, det är inte det sämsta. Och snart kommer bild på grönt löv med mörkröd blomma i granat, som jag gjorde men sen sprättade sönder för att en liten del på blommorna kunde förbättras (läs Ibland är det ett helsicke att vara perfektionist).
Uppdat: Limningen HÖLL ju inte! Kanske jag satte på det fel eller nåt, men det funkade inte ens att prova ett örhänge, och när jag test-drog lite i de andra så lossnade de som bananskal från banan eller nåt. Gaaah. Men jaja, nu får jag möjlighet att utforska hur jag ska göra dingel-örhängen av dem. Inget ont som inte har nåt gott med sig, eller nåt.

5 kommentarer:

 1. Jag kan inte kommentera, allt jag skriver här har under två veckors tid försvunnit spårlöst! Vad händer? /S

  SvaraRadera
 2. S, jag gör ett avsteg från min vana att INTE svara i kommentarsfältet och kan säga att jag ärligt talat inte har en aning om vad som hänt med inlägg som du gjort.

  Jag har inte sett nåt om inlägg med nåt som kan vara du som signatur, så det har inte ens fastnat, verkar det som.

  De enda kommentarer jag tagit bort nånsin har varit spam-grejer i stil med I agree completely- buy Viagra online.

  Till slut tog jag t o m bort hela inlägget som de kommentarer kom i. Och så tröttnade jag helt på det och la till word verification för att kanske slippa ifrån spam nånstans.

  Såg du att de kom med och så har de försvunnit? Superkonstigt! (Och så höll jag på att säga att det vore nåt för Damernas detektivbyrå, som jag nyss såg.)

  SvaraRadera
 3. Ja, jag har sett mina kommentarer, och när jag går in nästa gång så finns dom inte med. Men den ovan sitter ju fast åtminstone. Bara du inte tror att jag bojkottar sidan eller är njugg med uppmärksamheten så är allt väl :) /S

  SvaraRadera