23 maj 2010

Från dunkel till klarhet

Namnet på örhängena, eller rubriken, tedde sig självklar. Fast man skulle nog snarare säga från Totalt jä*la mörker till klarhet, de är ju inte grå utan bläcksvarta, tofsarna. Nåväl. När jag såg dessa små handgjorda silkestofsar på Folckers band (eller Södermalms snörmakeri som jag visst tror det också heter) visste jag inte vad man skulle kunna göra med dem, men de fanns där och skvalpade bak i huvudet alltsedan. Mobilsmycke, radband, halsband, örhängen, what?

Till slut köpte jag några i de färger som fanns (jag hade föreställt mig att det skulle bli ett tjå att välja, men de fanns bara i svart, guld och klarrött så det blev allihop) och så blev det örhängen. Jag tycker de är superfina, men därifrån till att ha örhängen som nästan snuddar axeln, njaaäää, jag är för mesig för det...Eller så kanske jag sätter på mig dem och inte skiljs från dem mer, det får vi se. Jag älskar bergskristall-kulorna och chansen finns att jag vill ha på mig just dem för att kunna titta på dem mot solen, nån dag när det inte öser ner som det gör just nu. Nu ska jag fnula på vad för stenar eller pärlor som skulle passa med röda och guldiga tofsar. Nån som har ett förslag?

2 kommentarer:

  1. Wow, riktiga läckerbitar.

    SvaraRadera
  2. ja, läckert värre!!

    rött och rosa låter galant tycker jag. guld är en "färg" jag inte riktigt kan med så hm, vad kan passa fint där då... något grönt? eller blått, ja, blått som koppartälten i hagaparken.

    jag investerade i ett par (djurvänliga) påfågelfjäderörhängen förra året. lite nojig med känslan av fjäder/pälsigt som snuddar vid bar hud så jag har inte kommit till skott att använda än. men det är sååå fint med den här/där typen av fjädriga, vippiga/dängliga örhängen. sensuellt och kvinnligt.

    SvaraRadera