2 juli 2010

Glittermuff

När jag var på Continenta första gången (och nu låter det som jag är där jämt) såg jag de här fasetterade pärlorna som jag genast tänkte att jag skulle göra nästa muff med, för att variera mig från rocaille-muffarna och för att det är roligt att experimentera (inte särskilt våghalsigt, jag vet...) och nu var turen kommen till det. Jag tycker den är galet fin, men vet inte riktigt vad jag ska göra av den. Halsband? Med vad för länk till då? Eller brosch? Eller tavla? Det ger sig. Den glittrar i alla fall väldigt vackert i den nedåtgående solen och just nu är det bra nog.

Och så här blev det med sammetsband. Mycket fint i teorin, men i praktiken funkar det inte alls, för antingen sitter den obekvämt eller fult. Äschanpäsch. Jag borde mätt och kollat och tänkt lite till, innan jag sydde fast, för nu blir det ett litet helsike att få loss bandet utan att kraja alltihop.

4 kommentarer:

 1. Goda Gudrun, så läcker! Ler lite vid tanken på att den skulle bli en brosch - men å andra sidan, varför inte? Annars vore den bra läcker som halsband, tror jag. Kanske med mockasnöre.

  SvaraRadera
 2. Va fint! Du borde liksom jag börja göra pridesmycken, muff mot muff eller nåt :D

  SvaraRadera
 3. Vackraste pullan jag sett!=)

  SvaraRadera
 4. Jag ser bandet knutet som en rosett och så alltihopa som en brosch. Lite svårt att få perspektiv om hur stor den är.
  Jag tror nog att den här är den jag gillar bäst.

  Kram
  Cat

  SvaraRadera