29 april 2007

Multikulti

Jag har inte gått och blivit nationalromantiker, jag gör bara som jag skrivit tidigare, övar på att handskas med färger som inte känns riktigt bekväma. Nu blev det i och för sig mörkblått som jag inte har samma inställning till som andra blåa, men ändåååå. Gult däremot, det har känts jättemärkligt. Nu gick det alldeles av sig självt, tadaaa! Tycker de är så söta så jag nästan kan tänka mig att ha på mig dem.
Det är, nerifrån och upp, nästan-fådd rocaille från Ghana, rocaille köpt från Gambia, mille fiori från Pärlan på Söder- alltså lokalhandlat men ändå dyrare.. -, kristall från samma affär, lapis lazuli, hjärtan från ovannämnda affär och så tre olika sorters Ghana-rocaille igen. Internationellt värre, trots svenska flaggan-temat.

2 kommentarer:

  1. Mycket roligt, tycker jag! Jag fattar inte hur du kan alla de där pärlorna? Jag gillar böcker, men minns knappt vad Astrid Lindgren heter (om man nu kan jämföra så, men varför inte? :))

    SvaraRadera
  2. Bra experiment, att handskas med färger som känts omöjliga. Nån annan kan ju gilla just de färgerna jättemycket. Svenne-örhängen med pärlor från hela världen. Lite häftigt är det ju.

    SvaraRadera