29 april 2007

Livets hjul- återkomsten

Jag är kär. Alltså, kan man bli annat än glad av det här halsbandet?Halsbandet är mest glas men också bergkristall (låset), ametist, lapis lazuli, iolit, nån annan blå jag inte vet vad det är (från de stenar jag fick häromdagen), grönfärgad bergkristall, aventurin, peridot, new jade eller om det är kalcit (jädra affär att inte skriva ut namnen..), karneol, korall och granat.

Sen gjorde jag örhängen också, inte precis likadana som sist för det känns själsdödande att bara kopiera. Det är nerifrån och upp granat, karneol, citrin, mossagat, det där jag inte vet vad det är, lapis lazuli och ametist. Silver 925 i hängena, som vanligt. Jag vet att vissa bara är rätt i färgen och att vissa t o m är rätt sten, men det känns lite överkurs att dissa stenar jag har för att de är fel sort så det får vara så här.

3 kommentarer:

  1. Åh, jag skulle ju kunna ha både halsbandet OCH örhängena! Åh vad fina de var!

    SvaraRadera
  2. Otroligt läckert halsband!!! Jag förstår självsdödartanken, men visst hade det varit liiite kul med exakt samma? :)Det är asjobbigt att kommentera nu, för man måste fylla i nån ordverifiering!! Alltså säger jag om svennehängena att de var fina!! Detta sagt från mig som inte heller gillar de färgerna! :D

    SvaraRadera
  3. Det där halsbandet är det absolut finaste och starkaste du gjort. Mycket bra vajlan!

    SvaraRadera