4 maj 2007

Lagom beige

Nu har jag inte pärlat på ett tag. Det blev lite mycket på en gång och jag fick ont i handen. Däremot har jag varit på Älskling och pratat om deras fina grejer (som enligt en kompis liknar det jag gör - och det stämde, och hur förmätet lät inte det då..?). Sen har jag varit på Crystal drops och köpt helt ljuvliga i klart glas med nåt slags gröna slöjor som fick dem att se ut som algigt akvarievatten. Hon i affären gick med på att sälja en halv hank till mig, heder åt henne (annars hade det inte blivit nån deal i och för sig..).

Ikväll har jag dock gjort nåt. När jag var på affären hade de rabatt på 50-grams rocaille-påsar så jag köpte en palett med beige nyanser. Inspirerad av dem gjorde jag ett halsband som jag först gjorde väldigt ojämnt, sen repade upp och gjorde väldigt ojämnt och till slut - jag säger en två tre tredje gången gillt- både jämnt och ojämnt. Fiffigt eller hur? ;)

Det är rocaille i jag vet inte hur många varianter, färgad bergkristall, citrin, vit agat (tror jag), äkta sötvattenspärlor (Pärlbesatt goes grand luxe) i kräm och beige, pärlemor, några andra glaspärlor (superfina tjeckiska från braiga leverantören 2stenar, om jag minns rätt på namnet) och lite från stället med söta expediten. Hjälp vad det låter som jag produktplacerar! Believe you me, jag är inte sponsrad, tyvärr!

2 kommentarer:

  1. Roligt med snäckskalsdelar. JAg har inte använt såna än. Har i tankarna att slakta ett helvitt korallhalsband (eller kanske är det snäckskalsdelar) som är en present från en filippinsk elev. Helgerån, jag vet, men det kliar i fingrarna...

    SvaraRadera
  2. Så vackra smycken du gör, blir riktigt inspirerad :) Har du gått nån kurs, eller är du självlärd? Pysslar en del själv, ska snart beställa en massa pärlor och berlocker på nätet ;)

    SvaraRadera