16 juli 2008

Och så lite Riktigare...

Efter att ha testat peyote med den där jobbiga elastiska tråden skulle jag testa med det som sägs vara det bästa, Fireline fiskelina. Gick till Söders sportfiske på Hornsgatan och klämde på rullarna.
De var hiskeligt dyra. Jag ville ju ha, och få testa, men trehundra pix på lina, njahahä, det är verkligen inte läge för det nu... Så sa pojken i kassan att de tyvärr inte hade mindre rullar, däremot på metervara. Tio meter av den tunnaste och ljusaste du har sa jag glatt. Han rullade upp på rulle och jag undrade hur han mätte, hade han måtten i handen liksom? När han rullat på ett tag sa han att jag fick det här, det kostade ju ändå så lite det jag fick. Så kunde jag testa och komma och handla om det blev bra. Finns du på riktigt ville jag fråga men tackade bara allra ödmjukast och sa att jag skulle berätta det vidare, vilket jag nu gjort.

Det här är alltså peyote stitch gjord med Riktiga Doningar, och så japanska pärlor från Marias garn (också en trevlig butik). Tyvärr verkar de flagna, jag är helt silvrig över handleden... (fast de inte var särskilt billiga). Annars var de och deras kompisar i bingen riktigt riktigt fina.

4 kommentarer:

 1. Stiligt! Nobelfesten nästa!

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Men hur är det gjort?! ser avancerat och lyxigt ut :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad tjusigt!

  Trisst med pärlorna men men nu har du ju fått in knixen, du är så duktig!

  Kram
  N/S

  SvaraRadera
 4. Oj, vad snyggt!
  /Nilale

  SvaraRadera