16 maj 2009

Pärlbesatt proudly presents Pride Parade Police- pärlpitten!

En vän som ska jobba på Pride ska få den här, om han vill ha den. Den går att ha i såväl halsbandskedja som nyckelknippa (ca 4 cm). Vi sågs igår och pratade om regnbågsmuffar, och att jag borde försöka mig på en pärlpitt. Sagt och gjort! Den är inte världens vackraste med sina skeva proportioner, men den som vågar säga nåt om vanskapt utmanar jag att göra det bättre, det är inte lätt att pärla o*lon eller göra bollar av beaded beads kan jag berätta! (Om jag inte tyckte så illa om smajlis i text skulle det sitta en flabbande en här.)

7 kommentarer:

 1. Häftigt! Passar helt perfekt för någon som ska jobba på pride. Skeva proportioner skulle jag nog inte säga, för vem har sagt att nån inte ser ut precis så där. Tills någon har sett alla (och det är föga troligt) får den nog se ut precis hur den vill! :)

  SvaraRadera
 2. Haha - om den är lite skev ser den ju bara desto mer naturtrogen ut! Jag tycker den är jättesöt - och det är så himla roligt med dig, för du får en ingivelse och sen bara gör du. Jag är djupt imponerad, hur GÖR du mänscha?? Jag ger mig på enklaste enkla designer, och lyckas ändå göra nåt fel varje gång... *suck*

  SvaraRadera
 3. Men gud vilken fin - hahahaha! *glatt skratt*

  SvaraRadera
 4. Underbar. Och jag är särskilt kär i färgen på ollonet, lila, *asg* så SÖÖÖT! /Will

  SvaraRadera
 5. Men den här är ju HELT fantastisk! :D

  SvaraRadera
 6. Garvar fortfarande! Fruktansvärt rolig idé!

  SvaraRadera