18 oktober 2009

Dökul!

Ha, vad gôtt det var att bara trä pärlor, rätt upp och ner! Ända sen jag råkade hamna på Etsy och se hysteriskt roliga Halloween-smycken i polymerlera (vågar inte prova det, är rädd att tvärfastna, det finns ju så sjukt mycket man kan göra med det...), i form av snittade halsar med bloddroppar (!) och sydda halsar med Frankenstein-stygn, och i samma veva hittade de orange döskallarna, så har jag tänkt att jag ska göra nåt riktigt enkelt på orange-svarta temat.

Inte för att jag firar Halloween, eller geschäft-högtider, eller högtider överhuvudtaget (ja, det är sant, jag slipper mer än gärna jul midsommar och alltihop, och vardag föredrar jag alla gånger framför fest) och inte för att jag gillar döskallar för egen del, som sagt, men det här var jag bara så sugen på att göra.
Så, klart slut, nu är det gjort och jag kan gå vidare med nåt knepigare. Eller inte.
Det här är alltså glaspärlor i matt svart (önskar jag hade fler), små rocaille emellan (de gömmer sig, de små jävl*rna), swarovskisar (önskar jag hade fler2) och så döskallar, i plast, Heliga guds moder. Men plastpärlor har sin charm, emellanåt. De här har det, helt klart, tycker jag. Nu ska jag funta på vad för örhängen halsbandet ska få.

2 kommentarer:

  1. *fniss* tänk att döskallar kan se så trevliga ut. egentligen avskyr jag det, men ja, när du pysslar ihoop dem ser de riktigt rara ut :). fast det kanske inte var vad du hade i åtanke :p ? och varsågod, de fnisset bjöd jag helhjärtat på, men sambon är lyckligt ovetande om att jag gjort det ;). toppa ögonfransarna *lol*!? det låter som något min lillasyster försökt ;). och apropå rakade armar... jag satt mitt emot en man i shorts och linne i väntrummet hos tandläkaren häromdagen. han hade inte ett hårstrå (synligt iallafall) på hela kroppen. han liksom glänste :o. mycket märkligt. men jo, jag skulle gärna vara utan hår på armarna jag med ;).

    kram kram,

    SvaraRadera
  2. Snyggt, mina tankar gick inte alls till Halloween, jag kom att tänka på hela hårdrock kulturen. Där ska ju alla vara så rockiga och ha en massa blod osv. Jag har ofta tänkt att jag ska göra något riktigt blodigt och sedan försöka sälja det till någon som spelar i ett death metal band eller liknande.

    Kram från Cat

    SvaraRadera