25 november 2009

!!!

Jag lider ibland av triple dot mania. Nu blev det tre utropstecken istället. Eller två då. Igår skulle jag göra ett syskon-alster till en kollega till den som ska få Bassetts, för att jag inte kan ge nåt till en som jag haft mindre kontakt med än med en annan (jag har ett litet problem med så kallat överdrivet rättspatos, som det heter), men det ville sig inte och ville sig inte och ville sig inte (ad nauseam).
Antagligen för att jag fick prestationsångest och inte tänkte i lust-termer utan "kundnöjdhetstermer" fast mänskan inte ens vet att hon ska få nåt... Urdumt! Till slut blev jag suuuuuur och svor för mig själv att Nu skiter jag i det här och gör mig ett par örhängen istället!
Och så gjorde jag det, och blev sååå nöjd. Det är bara glas och silver, igen. Och idag har jag haft dem, ofotade och odokumenterade och allt... (Hade bråttom iväg på nåt irligt.) Och ikväll när jag ska skanna och skriva så finns det en del irligt man kunde skriva utropstecken efter, ilska såna, så det passar ju extra bra... Tyvärr.
Och så vill jag tacka Pia K för de gulliga kommentarerna.

1 kommentar:

  1. det var så lite, kommentarerna alltså:)

    de långa turkosa pärlorna påminner om något jag köpte i venedig för en evighet sedan, formen på dem var som gamla cocacola flaskor. väldigt charmiga. hm, undrar om jag har några kvar att visa...

    turkost, somrigt och sött, det kan sannerligen behövas i allt dystert mörker nuförtiden.

    SvaraRadera