21 november 2009

Ceci n'est pas une cravate....

... Jag säger inget mer, så ser vi om den som ska få de här kan gissa att det är hon. Eller, det kanske inte funkar att göra så, för tänk om nån säger Visst är de till mig? och så är det inte så? Skulle jag få göra ett par tröst-örhängen till vederbörande då? Dessutom finns det faktiskt flera som fyller år eller har nån anledning att firas eller uppmärksammas runt omkring mig just nu. Fast sist jag gjorde en prunsent så trodde jag att jag var ganska obvious när jag skrev om det, men uppenbarligen var jag INTE det här inne, så nu chansar jag. Om inte annat så är plågan snart över.

Och på tal om plåga kan jag säga att int' fan är det lätt att bänga silver till örhängen som gärna ska bli jämna och lika långa, när man har Disney Channel på full kareta på bredvid och den som tittar på det smaskar ostbollar, plus det sedvanliga klippetikloppet ovanför och en annan granne som tror han är satt på jorden för att spela musik för högt för den samt djur som krafsar bakom en dörr (nej, inte ohyra, sköldpaddor...). Ja, jag är ljudkänslig. Men jag är riktigt nöjd med dem i alla fall, fast de är "lite charmigt" snea och vinda. Säger den som ska få dem att hon inte tror de kommer att användas så behåller jag dem själv.

6 kommentarer:

 1. C'est pour moi, ne'est-ce pas? :)

  SNYYYGGA!

  /Magda a k a dyermaker, med annan inloggning

  SvaraRadera
 2. De är iaf inte till mig då jag både har fyllt år klart för iår och dessutom inte har hål i öronen. Plus att vi inte har den relationen.

  Men hade jag haft hål så hade jag gärna skaffat såna dära.

  SvaraRadera
 3. jättesöta och vacker färg!

  ja att hinta så där kan ju verkligen leda till grym besvikelse hos någon/några, smällar man får ta...:)

  SvaraRadera
 4. Jag hittade hit via Cissi stickar - jätteroligt att scrolla och titta på alla fantasifulla muffar. Kul idé. Fast jag skulle nog inte våga ha en på mig... snäll kyrktant i medelåldern som skriver psalmer på fritiden... Fasen vilken fart det skulle bli på kyrkorådsgubbarna... :)

  SvaraRadera
 5. Mycket fina! Här får du en länk som leder till ett par... ja, du får se. Lite ögongodis, det med!

  http://omstil.blogg.se/2009/november/antligen-de-lila-kangorna.html?_tmp=bb3de332b9798806ff7e6f101c05f4c3d7d6b29a

  SvaraRadera
 6. Så söta örhängen, ägaren blir nog jätteglad!

  SvaraRadera