7 februari 2010

Pimpers paradise- 2010

Jag ska inte skriva en massa om vilka som får saker jag gjort, det blir alldeles för mycket sammangeggning av pysslet och livet AFK (away from keyboard). Det är redan illa att vad jag heter här blandas ihop med vad jag heter annorstädes, på nätet eller IRL.

Så nu säger jag bara att de två första böckerna är till ingen särskild, jag hade bara lust att göra en rödrosapimpad bok som kunde passa till Alla hjärtans dag (det gick inte att göra ett hjärta med liggande v som jag just nu inte kommer på vad det heter - har väl sniffat för mycket Attack-lim helt ofrivilligt- och 3, så surt). Den andra var bara en lek med bokstavstolkande av ett begrepp jag i och för sig gillar men börjar tycka det är seriös klyschvarning på. Den tredje är gjord till en Hanna jag genast tänkte på när jag såg de chakraregnbågsfärgade skosnören jag klippt sönder för att ha till bokstängare.

Vet ni hur roligt det är med krympplast? Nu önskar jag bara att jag kunde vinna på Triss (först får jag börja köpa lotter...) så jag också kunde köpa Translucent liquid sculpey, som man kan kalkera bilder med, så de blir tjocka och solida. Det låter hysteriskt roligt, men jag vågar inte köpa på mig mer pysselsaker förrän jag avyttrat sånt jag har gjort. Det finns ju gränser för hur många ljuslyktor och annat ett hem kan härbärgera... ;)
Och jo, det är inga små svarta fläckar på böckerna (jag valde noga ut dem, så jag inte fick nån repig...), det är skannern som behöver städas.

3 kommentarer:

 1. Jätteläckra! Till mig från mig, fniss :) /S

  SvaraRadera
 2. åh, jag är så svag för anteckningsböcker :). och så himla fina blev de ;). jag har ingen aning alls om hur roligt krympplast är, men jag håller tummarna för dina lottvinster iallafall, bara för att jag blir så glad av all din kreativitet. och du, förresten, visst är jag nästan synsk? kände på mig att du skulle kunna fått användning för rimfrosten på ett bröllop ;). vet inte ens varför jag inte blev förvånad när jag var inne hos jenny nyss :).

  och jag överväger fortfarande. det känns mera plågsamt än utmanande egentligen, men så hände det något i fredags som fick mig att känna mig så bortskämd som inte ens ville prova på något som kanske skulle kunna ge båda pengar och erfaranhet. försöker tänka ut en bra lösning som skulle kunna ta bort lite av pressen jag skulle känna. hursomhelst, tack så hemskt mycket för uppriktig uppmuntran :). blev hemskt glad när jag läste det, för det kändes inte som den vanliga "jooo, men det du gör ääär fint" ;). sådant som folk säger bara för att de är snälla, om du förstår vad jag menar. och visst var det fullt av färg :)?

  kram kram,

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Vet du möjligen var man kan få tag på Translucent Liquid Sculpey?
  Har bara hittat på en webbbutik i sundsvall och för att ens kunna handla där måste man handla för 300 (alltså typ 4 flaskor)
  Jag är på jakt efter en flaska till mina lergubbar...

  SvaraRadera