25 maj 2010

Thinking outside the box

might be facilitated by having a somewhat less intact box. Så sant som det är sagt. Jag tyckte det var så bra sagt att jag gjorde mig lite krympplast att sätta på hårnålar. Sen har jag gjort en liten arg-flicka till, till Hjertetings-Y. Hon blev hemskt rar tycker jag. Fast nu ser jag att texten inte syns ALLS på hjärtat (det syns i verkligheten, svart text på lila botten) och att arg-flickan ser väldigt yxig ut i kanterna. Det ÄR apasvårt att klippa i krympplast, den fortsätter liksom "repa upp sig" om man inte är döförsiktig. Köpte en skalpell på löjlo-dyra Dekorima (eller heter det Kreatima? Jag minns aldrig vilket det bytt från och till), men jag glömde bort att jag hade den, igår när jag gjorde henne.

Och nu har lilltjejen fått en ring genom huvudet (hoppas jag kan försäkra att småflickor i krympplast inte har känslor eller smärtförnimmelser...) och en karbinhake. De små i silver jag hade är för små, så det fick det den här lite för stora i metall. (Silkver är också metall skulle Assistenten säga, så det är väl att jag skriver att jag vet det. Jag menar metall som i oäkta sådan.) Lilla ringen är silverpläterad, så det är verkligen gott och blandat, mellan plast, halväkta och mera "skräp". Jäjä. Den här argflickan har ett syfte, och det är inte att bli kronjuveler, så det må vara hänt. Annars gillar jag äkta vara mer. Och snart, snart ska jag gå till Continenta och shoppa lite, jihaa!

Och så ett litet tag senare (faktiskt gick det otroligt fort för kuvertet att komma fram, när jag väl skickade det), feedback på mina små argflickor:

http://hjerteting.blogspot.com/2010/06/lite-stod-bara.html

2 kommentarer:

  1. Tycker inte alls hon ser yxig ut, utan FIN, bara fin! De heter Kreatima, för övrigt. Du som ändå går mycket - på Rådmansgatan har du... Jösses. jag kommer inte ens ihåg vad de heter, fast jag var där veckan innan vi flyttade! - Jo, IB Wahlströms konstnärshandel. De har riktigt trivsamma priser, på det mesta. Det kan väl ta en kvart att gå från Kreatima, typ...?

    SvaraRadera
  2. åh, jag vet ju inte var jag ska kommentera nu :)... hon är ju JÄTTEFIN! och hål i huvudet fick hon också *lol*. vilket f.ö. är lite så som jag känner mig just nu. du är säker på att det inte är överförbart det där ;) ? sambon säger att jag måste lära mig att säga ifrån mot andra bilister så hon har redan en självklar plats och mer än ett syfte ;). annars... jag har tittat och läst på allt det andra sedan sist också såklart och det är precis lika fint gjort som vanligt :)! kände mig lite fånig där ett tag emellertid, för jag har alltid varit så där patetisk att jag har försökt göra allt för att inte synas *lol*. lyckades inte sluta med det förrän någon mycket rakt på sak och odiplomatiskt (men bra) förklarade att det hade precis motsatt effekt :p. och bara så att du vet; jag uppskattar mycket att du undrade och brydde dig ;). kollade faktiskt inte ens mejlen så jag blev så förvånad när jag insåg att folk märkt att jag varit borta ett slag. den senaste tiden har varit lite luddig. men iallafall, du är för rar :)! och visst är det ett bekymmer ;).

    många kramar,

    SvaraRadera